SHOPPING CART
Jolix pe Twitter Jolix pe Facebook Jolix pe Google +
 
Cont nou  |   Login clienti  |   Compara produse  
 
 

ANPC

 

AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR


Adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1

Program de lucru: Luni - Joi: 08:00 - 16:30 / Vineri: 08:00 - 14:00

 

Programare audienţe

Telefon: 0372 131 942

Relaţii cu publicul

Telefon: 0372 131 951

e-mail: office@anpc.ro

 

Sesizari si reclamatii Primirea sesizărilor şi reclamaţiilor de la consumatori se face la sediile Comisariatelor Regionale/Judetene pentru Protectia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in functie de raza teritoriala in care isi desfasoară activitatea operatorul economic reclamat.

Lista comisariatelor regionale şi judeţene, cu date de contact

Pentru a depune o sesizare/reclamaţie vă rugăm să accesaţi link-ul INFO Reclamaţii unde veţi putea consulta procedura de depunere a reclamatiilor şi coordonatele de contact ale Comisariatelor Regionale si Judetene pentru Protectia Consumatorilor.

Pe adresa de e-mail a ANPC office@anpc.ro ne puteţi scrie numai în situaţia în care nu sunteţi multumit de modul în care a fost rezolvată petiţia dumneavoastră de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor la care a fost depusă sau Comisariatul nu a răspuns în termenul prevăzut de lege.

Telefonul consumatorului INFOCONS

linie telefonica cu tarif normal 021 – 9551

Se pot obţine informaţii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamaţie în atenţia ComisariatelorJudeţene pentru Protecţia Consumatorilor.

 
 
 
 
Abonare newsletter
Nume si prenume:
Adresa de email:
COMPARA