SHOPPING CART
Jolix pe Twitter Jolix pe Facebook Jolix pe Google +
 
Cont nou  |   Login clienti  |   Compara produse  
 
 

Livrare

 

Jolix.ro se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator.  Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile cu o valoare totala de peste 200 de lei atat in Bucuresti, cat si in restul tarii. Pentru comenzile sub aceasta valoare, transportul costa 20 de lei, la fel, nediferentiat in Bucuresti de restul tarii mai putin localităţile din afara ariei de acoperire. Coletele livrate in afara ariei de acoperire sunt purtatoare de taxa de transport. In localitati aflate in afara ariei de acoperire Fan Courier sau Urgent-Cargus se percep taxe suplimentare de 1 ron/km.

 

Comanda minima este de 100 de lei. Comenzile sub 100 de lei nu se iau in considerare.

 

Jolix.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Jolix.ro va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 

Derularea livrari comenzii

Livrarea comenzii - produsul dvs va intra in procesul de livrare, imediat dupa finalizarea confirmarii platii comenzii. Durata livrarii va fi intre 24 si 48 ore, in functie de distanta si ora la care a fost primita confirmarea.
 

Durata livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti si anume: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.
 
 
 
 
Abonare newsletter
Nume si prenume:
Adresa de email:
COMPARA